ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

Marian Munteanu anunță că va apela la ajutorul instanței după Paști pentru "tărăboiul mediatic".

"Vă asigur că tărăboiul mediatic iscat de tot soiul de grupuri și personaje (mai mult sau mai puțin "dezinteresate") nu m-a demobilizat câtuși de puțin. În perioada următoare (după Sărbători, desigur) voi iniția unele acțiuni în instanță - aceasta nu pentru că m-ar preocupa neapărat "sancționarea" calomniatorilor, ci pentru a dovedi public netemeinicia acuzațiilor ce mi s-au adus", a anunțat, Marian Munteanu pe contul de Facebook.

Fostul lider al Pieței Universității a avertizat, la conferința de presă de după retragerea candidaturii la Primăria Capitalei, că "o să aveți surprize mari... și foarte neplăcute pentru cei care au făcut toată vânzoleala asta. Acum nu e cazul, eu vreau să lăsăm lucrurile pentru alt moment. Când o să vedeți ce s-a întâmplat cu CNSAS-ul ăsta, cine a lucrat, cum a lucrat, ne vom ocupa de ei la momentul potrivit."