ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu a fost nevoit să se retragă din cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Invitat la o emisiune de la postul B1 TV, fostul candidat al liberalilor a vorbit despre momentul retragerii și despre motivele pentru care crede că a devenit ținta unor atacuri venite chiar din interiorul partidului.

”Situația ajunsese la un punct destul de dificil, nu atât atacurile din exterior, insultele, lucruri grave, dar în interior intraseră în acțiune grupuri care au încercat să profite pentru a plăti polițe sau pentru a construi direcții proprii. Mi se pare imaturitate politică să te lupți în partid în timpul campaniei.

Domnul Quintus a deschis discuția. I-am dat un telefon pentru a încerca să lămuresc un pasaj extras din presă de acum câțiva ani și care, pe bună dreptate, l-a deranjat. I-am cerut scuze și am încercat să-i explic situația. Atunci au fost atacate și celelalte probleme cu privire la reacția unor grupuri din partid. A și spus public că unii apelau la el ca la un factor de mediere în partid”, a declarat Marian Munteanu.

Întrebat de Cornel Nistorescu dacă a fost dezamăgit de atitudinea liberalilor, Munteanu a răspuns: ”M-a surprins incapacitatea de reacție. Au necazuri destule, ce să le mai spun”.

Acesta a explicat și de ce crede că a devenit ținta atacurilor: ”Bugetul Capitalei este interesant pentru multă lume din toate zonele politice. Am toate motivele să bănuiesc, să mă gândesc că au fost și grupuri apropiate de unele organizații sau persoane din partid care au fost neliniștite de perspectiva ajungerii în poziția de Primar General a unei persoane care era destul de bine cunoscută în zonele acestea. Primul lucru pe care l-am spus la începutul campaniei e că nu fur, și am spus și cu alte prilejuri, și că suntem într-un așa dezastru că, dacă nu introducem un climat de corectitudine, ne vom prăbuși”, a afirmat Marian Munteanu în emisiunea lui Cornel Nistorescu.