ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat din funcția de director al SIE, iar președintele Klaus Iohannis a acceptat acest lucru, a declarat purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi. Conducerea interimară SIE va fi asigurată de Silviu Predoiu.

Marian Munteanu a comentat această decizie și a precizat că principala preocupare a opiniei publice ar fi să descopere cum a ajuns o asemenea persoană în fruntea acestei instituții, care „alături de șeful guvernului de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, a oferit Ungariei, în mod complet ilegitim, patrimoniul uriaș al Fundației Gojdu”.

„Nu demisia directorului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, ar trebui să preocupe opinia publică. Întrebarea este cum de a ajuns într-o asemenea funcție cineva care, alături de șeful guvernului de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, a oferit Ungariei, în mod complet ilegitim, patrimoniul uriaș al Fundației Gojdu. Incalificabil!”, a scris Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.


Nu demisia directorului SIE, Mihai Razvan Ungureanu, ar trebui să preocupe opinia publică. Întrebarea este cum de a...

Posted by Marian Munteanu on Monday, September 26, 2016

 

În anul 2012 Mihai Răzvan Ungureanu, care ar fi fost membru al fundației miliardarului maghiar Geroge Soros, a fost recompensat cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Pecs pentru servicii aduse statului maghiar.


Klaus Iohannis a declarat după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu că postul va rămâne vacant până după alegerile parlamentare, atunci urmând să desemneze un nou director în fruntea SIE.