ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu este candidatul susținut de PNL pentru Primăria Capitalei, potrivit unei decizii a comisiei de unificare a PNL, decizie care urmează să fie confirmată de Biroul Politic Național, anunță Mediafax.

 Ședința Biroului Politic al PNL este programată pentru ora 18.00.

Decizia comisiei de unificare a PNL privind desemnarea fostului lider al studenților drept candidat la Primăra Capitalei vine după ce Ludovic Orban s-a retras luni din cursa electorală, ca urmare a anchetei DNA.

În discuțiile în interiorul PNL, numele lui Cătălin Predoiu și al Adrianei Săftoiu au fost vehiculate pentru a-l înlocui pe Ludovic Orban în competiția electorală pentru Primăria Generală, însă, liberalii nu au reușit să ajungă la un acord.

 Atât Predoiu, cât și Săftoiu au fost măsurați în sondajul comandat de PNL în luna februarie și au obținut scoruri apropiate de cel al lui Ludovic Orban.

Surse din PNL declarau că Adriana Săftoiu ar accepta o candidatură, dacă ar fi ultima soluție a partidului, în timp ce Predoiu, în ciuda insistențelor colegilor de partid, nu s-a arătat dornic să își asume câștigarea celei mai importante redute pentru care partidele se vor lupta în la alegerile locale din 5 iunie.