ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Alianței Noastre România, Marian Munteanu, a declarat joi la Târgu Jiu că „Cinste, competență, patriotism” sunt cuvintele cheie pentru formațiunea pe care o conduce.

Fostul lider al studenților din Piața Universității a mai spus că dacă se va continua cu același sistem și același mecanism politic, „situația României va deveni din gravă, dramatică”.

„Din punctul nostru de vedere, actualul sistem politic nu mai poate oferi soluțiile pe care le așteaptă oamenii, de aceea Alianța Noastră România s-a constituit, avem organizații și grupuri de inițiativă în toată țara, avem o structură care este pe punctul a finaliza un program de guvernare și un proiect de țară pe care să-l prezentăm curând opiniei publice, deja anumite componente au fost lansare în dezbatere. (...) Dacă se va continua și după 2016 același sistem și același mecanism politic ca cel care a fost până acum, mi-e teamă că situația României va deveni din gravă, dramatică. Eu nu am încredere că politicienii care au funcționat până acum mai pot oferi ceva nou”, a afirmat Marian Munteanu. 

În ceea ce privește numărul de semnături necesare pentru înscrierea candidaților ANR pe listele electorale, Munteanu s-a arătat optimist.

"Suntem pe muchie. (...) Dacă vom depăși pragul de 200.000 marți, lucrurile s-au rezolvat, dacă Doamne ferește acest lucru nu se va întâmpla, va fi o singură consecință neplăcută, nu vom putea pune listă de candidați pentru diaspora, ceea ce va fi dureros pentru mine, pentru că mă interesează reprezentarea românilor din străinătate. Așa cum văd eu că se mișcă lucrurile, eu trag nădejde că până marți vom încheia cele două sute și ceva de mii de voturi", a declarat Munteanu.