ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Klaus Iohannis a anunțat că marți, de la ora 12:00, se va adresa Parlamentului, probabil pentru a transmite un mesaj în legătură cu evenimentele care în ultimele zile au divizat România.

De o parte avem manifestanții din Piața Victoriei care protestează împotriva Guvernului ales legitim în urma votului din 11 decembrie 2016 și de partea cealaltă îi avem pe susținătorii guvernului Grindeanu, care au protestat în fața Palatului Cotroceni împotriva președintelui Klaus Iohannis și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Marian Munteanu a comentat aceste evenimente care au marcat România în ultima perioadă și are un mesaj pentru șeful statului, care ar trebui să fie deschis la dialog și „să militeze pentru rațiune și unitate națională”.

„Comportamentul coalitiei PSD-ALDE a generat revoltă și indignare. Opoziția parlamentară PNL-USR vrea să exploateze această situație. Presedintele Iohannis (ales cu 6,2 milioane de voturi din cei 18,2 mil. alegători - adică 34%) se va adresa mâine Parlamentului. Aștept de la cel mai înalt reprezentant al statului să militeze pentru rațiune și UNITATE națională. Dincolo de jocurile politicianiste (ale unora și/sau altora). Încă nu e (prea) târziu. Vom vedea.”, a scris Marian Munteanu pe Facebook.

 

Comportamentul coalitiei PSD-ALDE a generat revoltă și indignare. Opoziția parlamentară PNL-USR vrea să exploateze...

Posted by Marian Munteanu on Monday, February 6, 2017

Davai Ceas, Davai Palton, Davai laser și telefon! Uimitoarele asemănări între protestele din Piața Victoriei și Euromaidan