ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 5 noiembrie, a avut loc la Sinaia adunarea candidaților ce vor reprezenta Alianța Noastră România la alegerile parlamentare din decembrie, a anunțat liderul formațiunii, Marian Munteanu, pe pagina sa de facebook.

La finalul întâlnirii, Marian Munteanu a trimis un mesaj către alegătorii și susținătorii Alianței Noastre, în care subliniază punctele de forță ale platformei partidului:

„Avem nevoie de o altă abordare a vieții politice. Partidele de până acum au reușit să demonstreze că partidele actuale nu au reușit să ducă România pe drumul cel bun.

 
Avem nevoie ca familiile noastre și modul nostru de viață să fie apărat. Avem nevoie să fim și rămânem proprietari în țara noastră. Nu cerem altceva decât să ne fie respectate drepturile, istoria, credința și oamenii. Pentru că prea multă vreme au fost tratați fără respect de către o clasă politică pe care trebuie s-o punem la respect împreună.

Vom face o campanie corectă, cinstită, vom spune adevărul”, a spus Marian Munteanu.
 
Finalul mesajului s-a încheiat cu rostirea unei rugăciuni.