ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai a ajuns, miercuri seară, la Palatul Regal din Capitală, fiind întâmpinat și aplaudat de sute de oameni, acolo unde va rămâne până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea la Curtea de Argeș.

Marian Munteanu este mâhnit de „spectacolul indecent" care a fost promovat după moartea Regelui Mihai de către „comuniști, neo-comuniști, neo-marxisti, ghedesiști”, care s-au perindat la căpătâiul unui om care a reprezentat ceea vor ei sa distrugă.

„Funeraliile din aceste zile sunt un prilej de reculegere, dar și de revoltă. O revoltă amestecată cu silă. Suntem mâhniți pentru că un Om care a reprezentat legătura noastră legitimă cu glorioasa epocă a Domnilor și Voievozilor nu mai e printre noi.

Suntem revoltați, însă, asistând la spectacolul indecent al propagandiștilor anti-români (comuniști, neo-comuniști, neo-marxisti, ghedesiști et ejusdem farinae) care se întrec în discursuri mediatizate (și, de fapt, blasfemiatoare) la căpătâiul unui Om care a reprezentat cu statornicie tot ce vor ei să distrugă: ROMÂNIA, țară suverană, demnă și creștină.”, a scris Marian Munteanu pe contul său de Facebook.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regelui Mihai a fost adus în țară miercuri, la ora 11.00, cu o aeronavă militară care a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă, unde a avut loc o slujbă religioasă. De la aeroport, sicriul cu trupul neînsuflețit al Majestății Sale a fost transportat la Castelul Peleș, unde a rămas pentru câteva ore, apoi a fost adus la București și așezat în Sala Tronului de la Palatul Regal, unde va rămâne până sâmbătă, ziua în care va avea loc înmormântarea, la noua catedrală Episcopală de la Curtea de Argeș. 

Toți cei care vor dori să depună flori și să se închine la catafalcul Majestății Sale vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal joi, 14 decembrie, între ora 08.00 și ora 22.00 și vineri, 15 decembrie, între ora 08.00 și ora 22.00. Intrarea este liberă.  Sâmbătă, la ora 10.25, un scurt serviciu religios va fi oficiat în Sala Tronului de la Palatul Regal, iar la ora 11.00 sicriul cu corpul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi așezat pe un catafalc în Piața Palatului Regal. 

La ora 14.00, sicriul cu corpul neînsuflețit al Majestății Sale va fi transportat cu Trenul Regal de la București la Curtea de Argeș, unde regele va fi înmormântat în noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală.
 

Funeraliile din aceste zile sunt un prilej de reculegere, dar și de revoltă. O revoltă amestecată cu silă. Suntem mâhniț...

Posted by Marian Munteanu on 13 Decembrie 2017