ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marian Munteanu este singurul politician de dreapta care a luat parte la prima Liturghie oficiată pe Patriarhul Daniel la Catedrala Națională, unde s-au rugat mii de tineri ortodocși, prezenți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, dar și credincioși din București și din țară. Alături de Marian Munteanu au participat la Sfânta Liturghie numeroși membri ai ANR, printre ei, George Alexander, care s-a alăturat recent Alianței.

 „Am participat cu bucurie la prima Sfântă Liturghie oficiată de Patriarhul României la Catedrala Națională, alături de tinerii participanți la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea.
 
Au fost prezenți numeroși membri și simpatizanți ai Alianței Noastre România, am întâlnit prieteni dragi, vechi susținători ai marelui proiect al Catedralei Mântuirii Neamului și mulți, mulți tineri. 

PF Daniel a anunțat că sfințirea Catedralei va fi săvârșită în 2018, cu prilejul centenarului Marii Uniri. Doamne, ajută!", scrie liderul Alianței Noastre pe contul său de Facebook.