ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marin Ștefănel Dan (UNPR) a fost ales în funcția de primar general interimar în ședința de îndată a Consiliului General al Municipiului București.

''Voi avea toleranță zero față de cel mai mic act de corupție'', a declarat Marin Ștefănel Dan.

Anterior, în cadrul aceleiași ședințe, Ștefănel-Dan Marin a fost ales de consilierii municipali în funcția de viceprimar al Capitalei, după ce Cornel Pieptea a demisionat din acest post. Ștefănel-Dan Marin, propus de UNPR, a concurat pentru acest post cu Julia Zorkczy, propunere a grupului consilierilor independenți.

Ștefănel-Dan Marin s-a născut la 19 iulie 1976 în Turnu Măgurele, județul Teleorman. A absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative din cadrul Universității București, devenind licențiat în Științe Administrative în 1999.

Membru al Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), partid care a fuzionat prin absorbție de UNPR în iunie 2015. În prezent are profesia de analist politic, potrivit Agerpres.