Alternativa pentru Germania (AFD), partid de dreapta, eurosceptic, a reușit să intre în Parlamentul Germaniei pentru prima oară, devenind al treia grupare politică a acestei țări, după procentele obținute în septembrie 2017.

În rândul acestui partid, care transmite un mesaj naționalist german, dar și eurosceptic și anti-imigraționist, sunt și doi cetățeni de etnie română. Este vorba despre Markus Cornel Frohnmaier și Joana Cotar.

Markus Cornel Frohnmaier, s-a născut pe 25 februarie 1991 la Craiova, în România. Acesta a fost adoptat alături de sora sa geamănă, dintr-un orfelinat, de un cuplu german, acesta crescând în Germania, la Weil der Stadt, în landul sud-vestic Baden-Württemberg și acum este purtătorul de cuvânt al co-președintelui AFD, Alice Weidel.

Într-un interviu acordat revistei Q Magazine, Frohnmaier a spus că ales AFD pentru că s-a opus salvării Greciei cu banii contribuabililor Germani.

 „M-am opus politicii euro a doamnei Merkel, în special pentru salvarea Greciei cu banii contribuabililor germani. Sper ca România să nu comită aceeași greșeală prin aderarea la euro”, a declarat el.

Acesta spune că imigrația necontrolată duce la creșterea criminalității în Germania și că Angela Merkel este cel mai neprielnic Cancelar al Germaniei de după al Doilea Război Mondial.

„Angela Merkel este cel mai neprielnic Cancelar de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial încoace. Politicile sale au invadat Europa cu milioane de imigranți needucați și necultivați. A amenințat, de asemenea, pacea din Europa prin încercarea de a impune politica fiscală a Germaniei altor națiuni suverane în timpul crizei euro. Sper ca acesta să fie ultimul ei mandat”, a precizat el pentru sursa citată.

Celălalt român este Joana Cotar. În vârstă de 44 de ani, Cotar este născută la Pitești de unde a plecat cu părinții în Germania și este deputat în landul Hessen pentru AFD. Aceasta spune că nu există democrație în Germania, țara fiind condusă spre catastrofă de către Angela Merkel.

”Angela Merkel a condus Germania spre catastrofă, iar era ei de mare Cancelar al Germaniei a luat sfârșit.

CDU/CSU nu a mai obținut din 1949 un rezultat atât de slab ca cel din septembrie. Poporul german e sătul de cancelarul autoritar și anticonstituțional, care încalcă legile după bunul plac. Merkel e ca și plecată și acesta este un lucru bun!”, precizează ea.

Joana Cotar afirmă că sistemele sociale germane se vor prăbuși sub presiunea imigranților.

”Imigrația necontrolată reprezintă un pericol pentru țara noastră . Profesioniștii estimează costuri de până la 1 miliard de euro. Justiția noastră este suprasolicitată, având de rezolvat în jur de 250.000 de procese cu azilanți.

Criminalitatea e în creștere, poliția nemaifăcând față atacurilor teroriste cu care ne confruntăm în Germania.

Cei mai mulți dintre cei care intră în țară nu sunt urmăriți politic și nu sunt sub incidența Convenției de la Geneva. Sunt imigranți „economici”, iar pentru aceștia avem nevoie de o lege a imigrației după modelul canadian.

59% din noii veniți nu au o diplomă de absolvire, iar acest lucru face imposibilă integrarea lor pe piața muncii. Cei mai mulți dintre ei ajung direct în sistemele noastre sociale, care sub presiunea imensă vor claca cât de curând”, a spus Cotar pentru Q Magazine.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews