ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Udrea a transmis un mesaj în care susține că are dosare penale pentru că a sprijinit diferite persoane pentru a obține funcții în politică sau în presă și care acum transmit ”mizerii” despre ea. 

„Eu am dosare penale și sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști «deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Într-un mesaj postat, miercuri, pe Facebook, Elena Udrea spune că ar fi preferat să rămână în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar nu mai poate rămâne indiferentă la „mizeriile unora” și a decis să le transmită un mesaj.

„Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați functii în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF, spre exemplu, să vă susțin candidaturile pe la primăriile de sectoare, spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă... Voi, niște nulități ipocrite, vorbiți de mine astăzi??? Eu am dosare penale și sunt «coruptă» pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști deontologi», #rezist acum”, a scris Udrea.

Aceasta afirmă că ar putea face publice numele tuturor, câți bani a luat fiecare de la partid sau cum au fost numiți pe funcții și aprciază că „lichelele tot plătesc odată și odată”.

„Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar, dacă vă faceți calculul că o să fiți lasați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt. Lichelele tot plătesc odată și odată!”, mai scrie Udrea.

Numele Elenei Udrea apare în mai multe dosare penale, ultimul trimis în judecată de către procurorii DNA în 20 decembrie 2017. În acest dosar Udrea este judecată pentru trafic de influență și spălarea banilor.