ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Klaus Iohannis le-a urat românilor un 2016 "bogat în împliniri și mai înalt în aspirații", arătând că 2015 a fost marcat de "grele încercări, cu momente de cumpănă'' și afirmând că își dorește ca în noul an schimbările în bine să fie tot mai vizibile.

"Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri și mai înalt în aspirații", a fost urarea șefului statului, postată pe pagina de Facebook alături de un mesaj video filmat lângă bradul din Sala Unirii a Palatului Cotroceni.

''Pentru noi toți anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă și decizii dificile, dar necesare. 2015 a fost însă și anul recâștigării normalității, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucții profunde la nivelul societății românești. Cu speranță, curaj și determinare românii au demonstrat că orice impas poate fi depășit'', a sintetizat Iohannis anul care se încheie.
 
El a afirmat că privește cu încredere spre 2016. "Vreau ca schimbările în bine să capete contur și consistență. Depinde numai de noi să folosim oportunitățile care se ivesc pentru a progresa și a face din România țara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla!", a încheiat președintele.

Klaus Iohannis și-a luat concediu înainte de Crăciun și a plecat împreună cu soția în Florida.

Primul-ministrul Cioloș a transmis, joi, tot prin intermediul paginii sale de Facebook, felicitări cu ocazia noului an. El a preferat să lase imaginile să vorbească, aratând că și-a dorit ipostaze mai de familie și optând pentru un mesaj scurt, potrivit Mediafax.

''Pe 30 decembrie, după o ședință lungă, ultima pe 2015, ne-am strâns toți membrii guvernului pentru a vă transmite tuturor o urare sinceră de "La Multi Ani" ! Am ales câteva ipostaze mai "de familie" pentru ca urarea noastră să fie una cât mai caldă. Așadar: Un 2016 bun și frumos!'', a scris Cioloș.