ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Publicistul Iulian Capsali a transmis românilor un mesaj mai puțin obișnuit cu ocazia Anului Nou. Dacă mai toate personalitățile au transmis urări de pace și bucurie, cunoscutul jurnalist le-a urat simpatizanților săi „să nu aveți liniște până când România își va recupera demnitatea, până când putem preda țara copiilor noștri în toată puterea ei, nu în toată degradarea ei profundă de azi!”

„2019 a fost anul sufocării democrației în România. Ca stat, nu mai existăm de un deceniu și jumătate. Dar acum s-au dat loviturile decisive: TOATE PARTIDELE, SERVICIILE, PRESA sunt în slujba corporatocrației.

Economic, politic, cultural, suntem un apendice mediocru; cel mai captiv stat al Europei.

Vă propun un 2020 al revoltei!

România trebuie scoasă din groapa globalistă și apărat primul articol din Constituție:

"România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil".

Nu vă urez să fiți liniștiți, plini de pace interioară.

Nu, vă urez să nu aveți liniște până când România își va recupera demnitatea, până când putem preda țara copiilor noștri în toată puterea ei, nu în toată degradarea ei profundă de azi!

Copiii nu au nevoie de jucării! Ei au nevoie de rădăcini, de familii puternice, de principii care să-i călăuzească, de ocrotire.

Dumnezeu să binecuvinteze România!”, a scris Capsali.