ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte PSD Liviu Dragnea le transmite un mesaj de paște românilor și le spune să nu-și piardă speranța. Mesajul a fost postat pe Facebook de Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea se află la penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat definitiv în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

„Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mă sună cam o dată pe săptămână. Era îngrijorat de tot ceea ce se întâmplă. Vede și el gafele, stupizeniile și măsurile haotice luate de cei aflați la putere”, a scris Ștefănescu pe Fcebook.

„M-a rugat să transmit un mesaj membrilor, simpatizanților și celor care ne-au votat și susținut. De fapt, un mesaj adresat tuturor: ‘Nu vă pierdeți speranța! Dumnezeu iubește poporul nostru și nu ne va părăsi niciodată la greu! Vor veni și vremuri senine, fără ură și fără dihonie! Cristos a înviat!’”, a adăugat el.
 
Acesta este al doilea mesaj din temniță din partea lui Dragnea. Anterior, acesta a transmis românilor gândurile sale cu ocazia Zilei Naționale a României. Atunci el spunea că nu se va dezice niciodată de România.