ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partidul Alianța Noastră România a depus aseară, cu câteva minute înainte de expirarea termenului prevăzut de lege, listele de semnături pentru susținerea candidaților partidului. Președintele formațiunii, Marian Munteanu, a postat un film pe facebook în care a mulțumit tuturor celor care au făcut efortul de a ajuta la strângerea și colectarea de semnături pentru ca ANR să poată participa la alegeri.
 
Reamintim că joi 13 octombrie, la ora 00:00, era termenul limită pentru depunerea semnăturilor pentru ca o formațiune politică să poată avea candidați și în diaspora. Strângerea de semnături continuă pentru listele electorale din țară. 
 
„ANR a depus listele de susținere la Biroul Electoral Central și am depus și lista de candidați la diaspora.  Mulțumesc tuturor românilor care au făcut efort extraordinar și au asigurat prezența în alegeri a unei formațiuni noi, cu-adevărat patriotice. Am reușit acest lucru împreună. Intrăm în linie dreaptă pentru alegerile din decembrie, să dovedim că România poate avea un nou început.

Poate cea mai mare bucurie este că românii din străinătate vor fi reprezentați pe listele noastre. Ne gândim cu dor și drag la ei și munca noastră este închinată și lor”, a spus Marian Munteanu.

Va multumesc tuturor, impreuna vom invinge! Pentru Romania! Doamne, ajuta!

Posted by Marian Munteanu on 12 Octombrie 2016