ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a transmis un mesaj din spatele gratiilor, unde se află pentru din pricina acuzaţiilor de luare de mită.
Astfel, avocatul acestuia, Viorel Mocanu, a declarat: „S-a poziţionat, a înţeles ceea ce s-a întâmplat şi îl citez textual: de provocare i-a fost frică, de provocare n-a scăpat. De asemenea, transmite faptul că el nu este un derbedeu".

Sorin Oprescu ar putea redeveni liber luni, atunci fiind programată contestarea arestării la Curtea de Apel. Una dintre persoanele desemnate să gestioneze cazul acestuia este judecătorul Camelia Bogdan, care l-a trimis după gratii pe Dan Voiculescu, printre alţii.
Reamintim că primarul Capitalei se află în arestul Poliţiei, după ce magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, pe 6 septembrie, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.