ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 

ACTUALIZARE 16.34 Mihaela Triculescu a fost înlocuită din funcția de șef al Fiscului de Mirela Călugăreanu, prin decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate luni în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Triculescu a fost președinte al ANAF din luna ianuarie a acestui an, când l-a înlocuit în funcție pe Ionuț Mișa. Mirela Călugăreanu a mai fost șef al Fiscului, din iulie 2017 până la numirea lui Ionuț Mișa pe acest post, în luna martie a anului trecut.
 
Știrea inițială

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Vâlcov, și-a prezentat demisia din funcție, anunță, luni, Agerpres, citând surse guvernamentale.

Darius Vâlcov a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă în ianuarie 2018. Pe 29 mai, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, Dăncilă a spus că nu a luat o decizie în ceea ce îl privește pe Darius Vâlcov, dar că va discuta pe acest subiect. „Nu am discutat încă despre acest subiect, vom avea și acest subiect în discuție", a afirmat premierul Viorica Dăncilă.