ACTUALIZARE 16.34 Mihaela Triculescu a fost înlocuită din funcția de șef al Fiscului de Mirela Călugăreanu, prin decizii ale premierului Viorica Dăncilă publicate luni în Monitorul Oficial, informează Agerpres.

Triculescu a fost președinte al ANAF din luna ianuarie a acestui an, când l-a înlocuit în funcție pe Ionuț Mișa. Mirela Călugăreanu a mai fost șef al Fiscului, din iulie 2017 până la numirea lui Ionuț Mișa pe acest post, în luna martie a anului trecut.
 
Știrea inițială

Consilierul premierului pe probleme economice, Darius Vâlcov, și-a prezentat demisia din funcție, anunță, luni, Agerpres, citând surse guvernamentale.

Darius Vâlcov a fost numit consilier al premierului Viorica Dăncilă în ianuarie 2018. Pe 29 mai, la finalul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, Dăncilă a spus că nu a luat o decizie în ceea ce îl privește pe Darius Vâlcov, dar că va discuta pe acest subiect. „Nu am discutat încă despre acest subiect, vom avea și acest subiect în discuție", a afirmat premierul Viorica Dăncilă.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews