ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mihai Fifor a anunțat luni că și-a depus demisia din funcția de ministru al Apărării, motivând că vrea să întărească echipa PSD pentru a pregăti următoarele alegeri, respectiv proiectele „extraordinar de importante'” pe care le are partidul.
 
„Înainte de toate, vreau să spun că am prezentat și colegilor mei, doamnei prim-ministru, domnului președinte Dragnea, mulțumiri pentru susținere și pentru încrederea pe care mi-au acordat-o în două rânduri: odată ca ministru al Economiei și odată ca ministru al Apărării Naționale. Am încercat să fac un mandat cât se poate de bun și sper că n-am înșelat încrederea nimănui. Pe de altă parte, am făcut o analiză foarte serioasă. Am văzut ce s-a întâmplat în ultimele luni și am considerat ca pot să merg în echipă la partid, să încercăm să pregătim cei doi ani foarte grei care urmează. Cred că e nevoie să întărim echipa și să putem să pregătim proiectele acestea extraordinar de importante. Prin urmare, am rugat-o și pe doamna prim ministru și pe domnul președinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul și să pot să merg la partid să mă implic foarte serios", a declarat Fifor la Parlament, înaintea Comitetului Executiv Național al PSD.

Tot azi, Gabriela Firea a anunțat că și-a depus demisia din funcția de președinte interimar al PSD București.

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de președinte interimar la PSD București. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizație și la alte câteva din țară, probabil pentru a fi vulnerabili și a depinde de domnia sa. (...) Acum îmi dau seama că a fost un plan și nu tocmai prietenos în ceea ce mă privește să depind permanent de domnia sa. (...) Ne naștem singuri, murim singuri, nu ne ține nimeni de mână", a declarat Gabriela Firea înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD.