ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Comitetului de Inițiativă al inițiativei pentru protejarea familiei în Constituție, Mihai Gheorghiu, a răspuns celor care acuză acest Referendum ar fi „iliberal”.

„Se tot afirmă că proiectul de revizuire a Constituției pentru protecția constituțională a căsătoriei este un proiect iliberal. Fals!


Iliberal este bolșevismul celor care ne-au blocat accesul trei ani la televiziuni, la radiouri și în presa scrisă.

Iliberală este catalogarea noastră ca "fundamentaliști religioși", iliberală este scoaterea noastră în afara agendei publice, ștergerea cu buretele a trei milioane de semnături, de voci, de conștiințe, de oameni care asudă pentru familiile lor și implicit pentru această țară.

Iliberal este cinismul cadaveric și disprețul mortuar al politicienilor și intelectualilor care se tem de referendum, dar nu se tem pentru o întreagă generație de copii care vor fi supuși abuzului reeducării prin ideologia de gen.

Niciun cuvânt din partea lor despre faptul că acești copii au devenit deja subiectul unui experiment psiho-pedagogic, nimic despre încălcarea drepturilor părinților, nimic despre politica pumnului și a palmei la CNCD! Nimic despre politicile staliniste de reeducare a părintilor. Ce convenabil să ai doar ingrijorările politic corecte, cele pentru care nu riști nimic”, sună replica lui Mihai Gheorghiu.
 
Marți, 11 septembrie, Senatul ar trebui să se pronunțe asupra acestei inițiative, ceea ce ar fi ultimul pas înainte de a se pune în practică Referendumul pentru Căsătorie.