ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul USR, Mihai Goțiu a fost surprins dormind în timpul ședinței Parlamentare. Goțiu a fost răpus de oboseală în timp ce colegii săi parlamentari dezbăteau despre fondurile pentru autostrăzi.

Mihai Goțiu este unul dintre cei care, săptămâna trecută, au stat peste noapte în Parlament, în semn de protest față de Ordonanța 13.

Ulterior el a declarat că a fost foarte obosit, iar toată procedura de vot este de asemenea una la fel de obositoare.  

„M-am hotărât așa să mă odihnesc un pic până trece partea aceasta în care totul este la nivelul 'hai să ne facem că votăm'. Mă obosește această procedură a bugetului care e o cacealma. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează... Dacă vă uitați pe luările de poziție și astăzi și în restul săptămânii o să vedeți că am avut o activitate destul de susținută", a declarat senatorul USR, Mihai Goțiu la Antena 3.

Întrebat cu cât este plătit din banii românilor, pentru a dormi în Parlament, senatorul USR Mihai Goțiu a răspuns că nu știe încă ce salariu are și a spus că Liviu Dragnea știe mai bine.

Ulterior, el a confirmat că știe că primește indemnizația de 5400 de lei, dar nu s-a lămurit în legătură cu „celelalte indemnizații la care are dreptul”.

Vicepresedintele Senatului Romaniei, din partea USR, Mihai Gotiu...:)) Rusine, dle. vicepresedinte! :)))

Posted by Oana Bica on Monday, February 6, 2017