ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În ultimii 30 de ani, cu toată strădania străinilor de a ajuta România să fie în rând cu lumea, tot ne luptăm cu Bulgaria pentru penultimul loc în Europa, așa că, scrie Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului, este mai bine să nu mai fim ajutați, fiindcă avem tot ce ne trebuie ca să răzbim singuri, anume credința, eroii neamului și iubirea de țară.

Începând cu „salvarea” industriei, considerată ,,morman de fiare vechi”, străinii tot încearcă să salveze România, explică Mihai Tîrnoveanu într-o postare pe Facebook. Astfel, românii sunt învățați cum să crească animalele, cum să facă pâine neagră din coloranți conform standardelor sau cum să-și învețe copiii cum că albul este de fapt negru.

Totuși, în ciuda acestor eforturi, România rămâne pe calea ei, în acest context fiind mai bine să nu mai fim ajutați, spune Mihai Tîrnoveanu.

„Aflăm de la unii că Tokes ne-a făcut „revoluția”, că străinii ne-au „salvat” industria, care înainte de a veni ei era un ,,morman de fiare vechi”, că se chinuie să ne salveze si agricultura cumpărându-ne pământul și că ne feresc de gripa aviară si porcină să nu cumva să ne îmbolnăvim; ne mai învață cum să suprimăm porcul sau cum să ștergem la poponeț găina, să nu aibă oul microbi si cum să mâncăm plastic perfect steril din supermarket sau cum să facem pâinea neagră din coloranți conform standardelor.

Mai nou au grijă si de apa din fântâni sau izvoare, să nu o consumăm aiurea, fără bani, că altfel moare planeta; unii vin si ne rad pădurile, alții spun că nu e bine si că mai bine le-ar lua ei, să le aibă în grijă, că românul nu e ecologist, că bea suc din peturile pe care tot ei ni le dau si că de ce le aruncăm la gunoi în loc să dăm cu ele de asfalt la protestele care sunt ”bune”...că petul cu pietricele e mai ”eco” decât cuvântul care poluează linistea lor.

Alții ne învață că străinii ne-au adus săpunul si că ne-au educat să ne spălăm pe mâini, să ne spălăm dinții până la creier si că oricâtă pastă de periuță am lua, tot pe ultimul loc în Europa suntem, că nu facem destulă vânzare si educație pentru copii. Așa că din nou vin ei si ni-i educă cum că e bine să fii ”altfel”, cum că albul este de fapt negru si că cel mai cool e să fii neutru, chestia cu masculinul si femininul fiind perimată ”gen”.

Tot datorită străinilor avem norocul chior să învățăm si oleacă de istorie, despre cât de mici am fost noi si cât de mari au fost ei, ba încă ne oferă din generozitate si o variantă simplă, să nu ne încarce capul prea mult, avem alternativa să nu mai învățăm nimic, oricum ei stiu totul, ce rost mai are să mai stim si noi altceva în afara drumului de la multinaționale spre casă si dinspre casă spre ghiseul de impozite? Ba încă ne-au dat si o chestie în acest sens, să nu cere cumva să ne rătăcim si să nu ne mai putem orienta, gps se numeste, sau așa ceva... nu stii cum să ajungi la bucătărie? Pui gps-ul sau dai share location, să se stie exact pe unde umbli si ce faci, să nu care cumva să faci prostii fără să-ti dai seama.

Dar oameni buni, cu toate acestea, cu toată strădania acestor străini de a ne ajuta să fim si noi în rând cu lumea si de a ne învăța si cum să facem politică super corectă, am rămas de 30 de ani, în aceeasi ”luptă” cu Bulgaria pentru penultimul loc în Europa. De aceea zic, ce-ar fi măi străinilor să nu ne mai ajutați, că de la fanarioți încoace vă tot străduiți, tot voi ne-ați învățat până ne-ați omorât si chestiunea cu bolșevismul...ce-ar fi totuși în cele din urmă să ne lăsați?”, a scris, marți, pe Facebook, Mihai Tîrnoveanu, președintele Asociației Calea Neamului.