ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ana Costea și Achim Irimescu, miniștrii Muncii și Agriculturii, ar putea pleca din Guvern, imediat după 1 mai, au declarat, luni, pentru News.ro, surse guvernamentale, care au precizat că nu va fi vorba de o revocare din funcție, ci cel mai probabil de demisii.

Potrivit surselor citate, au existat nemulțumiri din partea premierului față de cei doi miniștri, privind activitatea curentă.

În ceea ce o privește pe Ana Costea, nemulțumirile au apărut în legătură cu modul în care aceasta a gestionat procesul de elaborare a Legii salarizării publice.

Lui Achim Irimescu i se impută declarațiile recente făcute fără consultarea și fără acordul Guvernului, au relatat aceleași surse.

Sursele citate au mai spus că plecarea Anei Costea este aproape o certitudine, în timp ce în privința lui Irimescu se mai poartă discuții.