Costin Borc a absolvit Facultatea de Energetică București (Specializarea Hidroenergetică) în 1989. Ȋntre anii 1995 – 2000 a studiat la Universitatea Wisconsin – Madison, devenind doctor în filosofie și economie.

Ȋn perioada iunie 1998 – iulie 1999 a fost șef de cabinet al premierului de atunci, Radu Vasile, iar un an mai târziu a ocupat funcţia de manager de proiect la „Lafarge North America”. Ȋn ianuarie 2002 a fost numit manager al A&C România, iar din martie 2006 - director și strategie și dezvoltare al grupului francez Lafarge. Doi ani și jumătate a locuit la Paris, iar din iulie 2008 s-a mutat în Serbia, unde a fost trimis să conducă filiala Lafarge.  

La 1 septembrie 2013 a fost numit CEO al Lafarge România, înlocuind-o pe franţuzoiaca Sonia Artinian. Lafarge, un grup francez producător de materiale de construcţii, a intrat pe piaţa românească în 1997, după ce a cumpărat pachetul majoritar al ROMCIM, stindardul industriei  cimentului, care avea patru fabrici.

Ȋn august 2015, când irlandezii de la CRH au preluat Lafarge România, Costin Borc a denenit director manager al societăţii, funcţie pe care o ocupă și în prezent. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.