ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marius Raul Bostan s-a născut în 1970, în comuna Ruginești, Vrancea. Este licenţiat în matematică şi absolvent al cursurilor postuniversitare de management din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. 

A lucrat pentru implementarea unor programe ale Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Băncii Mondiale şi ale Comisiei Europene, pentru administraţia publică locală. A fost organizator al primei Conferinţe Internaţionale de Descentralizare Fiscală din România. A urmat cursuri de specializare în Anglia şi Italia, şi a studiat sistemele administrative din Germania şi Olanda.

Marius Raul Bostan este  fondator al VMB Partners şi membru în CA al Telekom, numit de Ministerul pentru Societatea Informaţională, în februarie acest an. 

Marius Raul Bostan este președintele Fundației Naționale a Tinerilor Manageri, dar și Repatriot, un proiect de repatriere prin antreprenoriat a românilor plecați în străinătate.

A fost funcționar de rang înalt în Guvernele Radu Vasile și Mugur Isărescu, dar și fost președinte al Tineretului Universitar al PNȚ. 
 
Este vicepreședintele fundației Ioan Bărbuș, condusă de dr. Anca Cernea, medic greco-catolic.