ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Răzvan Cuc (FOTO), Ministrul Transporturilor, l-a demis pe directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cătălin Homor, anunță B1 TV.

Sâmbătă, premierul Sorin Grindeanu i-a cerut lui Răzvan Cuc să ia măsurile legale pentru demiterea directorului CNAIR, pe care îl consideră vinovat pentru proasta gestionare a activității de deszăpezire de pe drumurile naționale.

Totodată, prim-ministrul i-a mai cerut să facă verificări la CNAIR ”în amănunt, nu doar pe persoană, pentru că e clar că acolo lucrurile sunt deficitare, ci și pe cauze”.

Acum, oameni din minister verifică la CNAIR starea utilajelor de deszăpezire, cantitatea de combustibil și de materiale antiderapante necesare, precum și contractele cu societățile responsabile de deszăpezire.