ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul consilier al premierului Victor Ponta, Mirel Palada, a comentat în termeni acizi ultimele evenimente din politica europeană, în special, înțelegerea între Germania și Turcia privind admiterea celei din urmă în spațiul Schengen.

Palada denunță ipocrizia care caracterizează politica europeană, precum și faptul că României i se impun standarde duble.

Berlinul discută cu Ankara să dea drumul Turciei la Shengen, în schimbul bunăvoinței turcilor de a nu mai exporta milioane de refugiați. Știam de mai mult timp că nici politica europeană nu e mai brează decât cea românească. Știam că și la ei crește ipocrizia mai mare decât rapița. Dar nu credeam că pot să ajungă în asemenea hal de jegoșenie, să funcționeze pe față legea celui mai tare și a șantajului politic util”, a scris Palada pe facebook.

"Turcia are nevoie de Schengen, dar „Românii? Niște fraieri. Să respecte principiile pe care le schimbăm noi de la o zi la alta. Dar când turcii le arată pisica și dau drumul la valul de imigranți, dintr-o dată coana Europa și tifnoasa de Germanie principiala își ridică poalele și se oferă ieftin, dar pe gratis”.

„Nu mai contează că Islam și că dictatură și că încălcarea drepturilor omului. Nu se pune. Interesul poartă fesul. Dă-le dracului de principii. Alea e pentru proștii de români. Mi-e scârbă...", a spus Palada.