ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Refuzul premierului de a se retrage din fruntea Executivului i-a scos pe români în stradă. Câteva sute de oameni îi cer demisia lui Victor Ponta, chiar în faţa clădirii Guvernului. Protestatarii s-au mobilizat pe reţelele de socializare, potrivit tvr.ro.

Câteva sute de persoane protestează vineri în Piaţa Victoriei şi cer demisia premierului Victor Ponta. Pe pancartele celor prezenţi la sediul guvernului  se pot citi mesaje precum "Demisia!", "Ponta nu mai sta, demisia!", 'My name is Paste. Copy Paste'.

Traficul se desfăşoară normal, iar manifestanţii sunt monitorizaţi de Jandarmerie.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal de procurorii anticorupţie. Acuzaţiile sunt fals în înscrisuri, spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală, fapte comise, spun procurorii, în perioada în care Victor Ponta a fost avocat şi a lucrat pentru firma Şova şi asociaţii. Procurorii DNA îl acuză pe Victor Ponta şi de conflict de interese în calitate de prim-ministru.