ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cosmin Prelipceanu, realizatorul emisiunii Jurnalul de seară de la Digi 24, a fost nevoit să întrerupă o dezbatere la care participau mai mulți politicieni, printre care și deputatul PSD Eugen Nicolicea.

Acesta din urmă a fost dat afară din studio după o discuție în contradictoriu cu Moise Guran, care a intervenit în emisiune.

Discuția a pornit de la subiectul abuzului în serviciu, CCR urmând a da o decizie în acest sens miercuri. 

"Ca candidat e o cacofonie și văd că candidezi cu gura plină”, a fost o primă reacție pentru Moise Guran, care spusese despre Nicolicea „că a candidat la Severin”. 

"Eu nu am văzut în viața mea un reporter sau ce zici tu că ești să vorbească prostii cu atâta siguranță. Ia spune-mi mie ce am făcu eu, cu subiect și predicat, că ai spus numai prostii... Râzi ca fraierul”. "Vorbești prostii cu gura plină”, și-a continuat atacul Eugen Nicolicea.

Moise Guran a spus că "nivelul discuției este mult prea jos", dar a primit o nouă replică: "ascultă aicea, obrăznicături ca tine ajung mereu pe post. Și faptul că vorbești cu gura mare nu înseamnă neapărat că ai și dreptate.”

La un moment dat, pe lângă Prelipceanu, inclusiv un alt invitat a încercat să-l liniștească pe Eugen Nicolicea. 

"Nici eu nu am venit aici să găsesc un psihopat ca el. Habar n-are de nimic”, a mai adăugat Nicolicea. 

În mijlocul discuției a intervenit Prelipceanu: "Eu v-am tratat cu tot respectul pe care îl meritați. (...) Domnule Nicolicea, din acest moment nu mai aveți ce căuta în acest studio”. 

"Bine, eu am să sesizez CNA-ul”, a răspun acesta în timp ce părăsea studioul.
 
"La Digi24, respectăm libertatea de exprimare a invitaților noștri, ne place să avem în studioul nostru oameni cu opinii cât mai diferite, dar sancționăm atacul la persoană și insultele de orice fel, conform Codului Digi24", se arată într-un text publicat pe site-ul televiziunii.