ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Avem de ales între o teleormanizare a României și o țară modernă, europeană”, a declarat Nicușor Dan în conferința de presă în care prezenta candidații USR. 

Ȋn județul al cărui nume a fost folosit în sens peiorativ, Uniunea Salvați România are doi candidați. Șerban Marinescu, de profesie arhitect, membru fondator al partidului M10, candidează la Camera Deputaților. Nicușor Sorin Lină, boboc într-ale politicii, candidează pe un loc eligibil pentru funcția de senator. 

Pe la televizor și în mediul online, USR defilează numai cu tineri care au absolvit (cel puțin) Sorbona. Nicușor Lină e un candidat ce face excepție de la această regulă. De profesie electronist, el este cunoscut publicului teleormănean ca interpret de muzică, dar și ca patron al unei berării.

Nae Lină, acest Nicușor al II-lea al USR-ului, a intrat în politică acum trei luni, când partidul și-a deschis o filială în Teleorman. USR avea de ce, Nae Lină avea unde, iar prima întâlnire cu presa din județ a „salvatorilor României” a fost organizată în berăria lui, care a și devenit președinte al USR - filiala Alexandria.
 

Odată cu intrarea în politică, Nae Lină și-a șters de pe pagina de facebook toate dovezile despre cântările pe care le făcea prin restaurante, dar o parte dintre filmări a rămas prin arhivele beneficiarilor.

Nicușor Lină ( în așteptarea celor de la trupa Pact)

Posted by Casa PaPaCip on 7 Iulie 2016
 
Că domnul candidat al USR la postul de senator cânta prin restaurante nu e un lucru blamabil. Am mai avut prin Parlamentul României cântăreți, unul în plus sau în minus chiar n-ar mai conta... Ceea ce contează însă foarte mult este corectitudinea candidatului. 
 
Conform declarației de interese pe care a completat-o cu prilejul depunerii candidaturii, Nae Lină este administrator la SC BTY MUSIC PRODUCTION SRL. Ȋnființată în 2012, firma a înregistrat anul trecut, conform bilanțului depus la Ministerul Finanțelor, un profit net de 23.984 RON.   
 
 

Mai mult, conform presei locale, Lină este și patron al Berăriei „La Nae”. Care probabil că e fel de așezământ filantropic, de vreme ce el se declară sărac lipit pământului.

Ȋn declarația de avere completată cu ocazia depunerii candidaturii, Nae Lină susține că în ultimul an fiscal încheiat nu a avut niciun venit. Nimic. Nada. Nula. Nici el și nici soția sa. Lină n-are venituri, n-are casă, n-are mașină, n-are teren, n-are conturi. N-are nici alocația pe care statul i-o dă pentru copil. Și nici măcar venitul minim garantat, specific „teleormanizării” împotriva căreia luptă, corp la corp, USR. 
 
 

Conform declarației sale de avere, Lină e un om care trăiește doar cu aer. Cum reușește asta, rămâne un secret. Probabil că e secretul cu care USR va salva România.