ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul USR, Nicușor Dan, a anunțat luni în cadrul unei conferințe de presă că formațiunea pe care o conduce va face parte din opoziție în următorii patru ani

„Dacă acest vot va fi folosit pentru o domnie a bunului plac, pentru abuzuri ale autorităților publice, pentru un atac asuăpra statului de drept, așa cum, de exemplu, legea amnistiei penale și fiscale a fost vehiculată în campania electorală, USR se va opune, vehement, prin toate mijloacele pe care le are. Avem fiecare dintre noi o istorie a luptei împotriva jafurilor de orice fel. Armele noastre sunt opinia publică și justiția. Vom face opoziție în favoarea cetățenilor, vom discuta pe orice proiect util pentru ei, dar vom fi intransigenți la orice act de corupție și vom fi partenerul cetățeanului în fiecare pas", a declarat Nicușor Dan.

Uniunea Salvați România s-a clasat pe locul al treilea după alegerila parlamentare de duminică, potrivit rezultatelor parțiale anunțate de BEC.

Vezi AICI desfășurarea alegerilor parlamentare