ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Exclus din PSD de către Liviu Dragnea, Ninel Peia face pe blogul său o serie de acuzații grave despre fostul partid, spunând că actualul partid de guvernământ este infiltrat de „sorosiști”.

„Acțiunea de infiltrare în PSD a început demult, pe vremea pe când Soros nu părea inamicul de azi. Era numai un bogătan care se băga în seamă, pe ici, pe colo, pe unde avea și el loc. Așadar, primii sorosiști s-au camuflat în PSD pe vremea FSN dar mai insistent pe vremea când Adrian Năstase era liderul absolut al partidului. Acțiunea s-a perpetuat, fin, fără grabă, și sub conducerile lui Geoană, Ponta și, îmi pare rău să o spun, sub Liviu Dragnea. Toți acești lideri au acceptat, poate uneori chiar de nevoie, sorosiști în PSD. De cele mai multe ori au făcut-o neluând în seamă pericolul care îl întruchipează Soros. 

Bineînțeles, sorosiștii, au stat în umbră, și, când au putut, i-au izbit nemilos pe acești lideri. Uitați-vă numai la povestea cu 2009 și distrugerea politică a lui Geoană, că tot e la modă acum pe la toate televiziunile. Aceasta este perfidia sorosiștilor  vopsiți în PSD-iști de onoare”, a scris Ninel Peia. 

Fostul parlamentar spune că a identificat deja o parte din oamenii lui Soros din PSD: „În urma cercetărilor pe care le-am făcut, am identificat 21 de senatori, deputați și demnitari PSD adepți ai ideologiei lui Soros! Și mai am zece pe o listă pe care o voi analiza cât de repede… Problema nu sunt numai acești 21 de ticăloși perfizi, ci sutele,  miile de infiltrați deja în companiile de stat, pe post de specialisti de vază, sau chiar ca niște simpli  consilieri ai multor demnitari. Practic, sunt peste tot! Și slugile lui Soros lucrează neîntrerupt, ca termitele, ca boala într-un organism sănătos. Ei subminează economia, sapă România, promovează globalismul și distrugerea familiei tradiționale. Neîntrerupt, neobosit, fără milă”.

Peia face o trecere în revista a clasei politice: „PNL este deja sufocat de sorosiști și este puțin probabil să mai poată face curățenie în propria ogradă; USR este de notorietate deja, este creația lui Soros; UDMR este prosorosist pentru că interesele lor coincid: dezmembrarea României; Tehnocrații s-a văzut cu ochiul liber, sunt aleși și promovații de caracatița construită în Europa de același  Soros; Cotroceni, Iohannis este scula cea mica a lui Merkel, cancelar care, la rândul său, dă seamă tot Satanei Soros”.