ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Ninel Peia, președintele Partidului Neamul Românesc, solicită principalilor politicieni din țară să uite de Soros și de directivele lui mondiale și să organizeze Referendumul pentru Familie.

Peia le cere Președintelui Iohannis, Premierului Dăncilă, Președinților Camerelor Tăriceanu și Dragnea și Președintelui PNL, Ludovic Orban, „să asculte voința neamului românesc și să aprobe degrabă Referendumul pentru Familie", pentru a dovedi că „strigătele poporului" ajung la urechile lor. 

„Iohannis, Dăncilă, Tăriceanu, Dragnea și Orban, fiți români, ascultați voința Neamului Românesc! 
Chemați poporul la Referendumul pentru Familie, nu mai puneți urechea la trompetele lui Soros și ale globaliștilor și începeți să dați Neamului Românesc ceea ce i se cuvine de drept: să își rânduiască singur existența sub Soare. 

Acesta este un apel cătrei cei ce conduc, astăzi, destinele României și cele ale compatrioților mei.

Voi, conducători ai României, ascultați voința Neamului Românesc și aprobați degrabă Referendumul pentru Familie. Orânduind repede acest lucru veți dovedi că strigătele poporului ajung la urechile voastre 
Europa își revine în simțiri, iar România trebuie să o urmeze grabnic dând exemplu de mare demnitate și înclinare către legile cele mai drepte de pe lume la baza cărora stau imuabilele legi ale lui Dumnezeu.

Iohannis, încetează să te mai porți de parcă ai descinde din când în când în România de pe o altă planetă, „Planeta minunaților”. Coboară pe Pământ și adună-te lângă familia tradițională, lângă mame și copii, lângă românii care de veacuri știu exact ce este firesc și care respectă datinile cu mare sfințenie. Dă semne de trezie, domnule președinte, altfel nu vei fi decât un rând în cartea istoriei Neamului Românesc. Un rând mic și neînsemnat…

În continuarea mesajului său, Ninel Peia o îndemnă pe doamna premier Dăncilă să cheme românii la referendum și face apel la firea „neconflictuală" a acesteia.

„Doamnă Viorica Vasilica, a fi premier nu exclude ideea de a fi român curat la suflet. Dacă ai ceva de spus, dacă e adevărat că iubești portul nostru strămoșesc, folosește-ți firea neconflictuală și salvează-ți sufletul. Cheamă românii să hotărască că nefireasca împerechere nu se ridică deasupra legii românești și nici a hotărârilor europene.

Fostul deputat le transmite un mesaj și liderilor coaliției de guvernare, PSD-ALDE.

„Domnule Tăriceanu, de când vă jucați de-a PSD-ul liberal ați adoptat imaginea prăfuită a fanariotului de rând. Disprețuiți dansând la mesele bogate ale Satanei și vă îndepărtați zi de zi de talpa Țării. Treziți-vă la realitate și dovediți că nu deageaba ați avut cinci sau șase neveste, ci tocmai pentru că homosexualitatea nu este drumul cel drept al unei vieți curate și împlinite. Chemați poporul la Referendumul pentru Familie, nu mai puneți urechea la trompetele lui Soros și ale globaliștilor și începeți să dați Neamului Românesc ceea ce i se cuvine de drept: să își rânduiască singur existența sub Soare.

Domnule Dragnea, nici mustața de milițian și nici purtarea nu vă va salva (cu Satana Soros nu faci pact niciodată). Dovediți măcar acum că știți ce e important pentru devenirea românilor și luați atitudinea pe care vi-o cere Țara. Odată și odată tot va trebui să dați la spate meschinăria care străpunge sticla televizoarelor jignind zilnic milioanele de români care vor dreptate și viața pe care o merită”, scrie Peia.Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews