Partidul Neamul Românesc anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că și-a desemnat candidatul la președinție, în persoana fostului deputat Ninel Peia.

Ninel Peia a fost membru al PSD, fiind exclus după ce a pus sub semnul întrebării efectele unor vaccinuri. Este autorul proiectului de lege care pedepsea cu închisoarea pe cei care ar fi predat educația sexuală fără acordul părinților.

Iată comunicatul:

„Consiliul Fondatorilor Naționali și Organizațiile Teritoriale Consacrate au hotărât consensual să nominalize pe domnul Ninel PEIA, președinte fondator, drept candidat desemnat al Partidului Neamul Românesc în competiția electorală pentru demnitatea supremă de Președinte al României.

 

Astfel, prin decizia luată dăm un răspuns limpede societății românești, în general, membrilor și simpatizanților partidului, în special, referitor la angajarea radicală și fără echivoc a Partidului Neamul Românesc în conținutul profund și reformator al politicii naționale. Adresarea noastră se îndreaptă totodată către toți trăitorii în sfânta lege a românismului dar și către acei patrioți de alte origini care se manifestă sincer ca apărători și promotori a valorilor noastre naționale în Europa și în lume, indiferent de natura convingerilor lor politice sau civice. 
 
Convinși că lupta pentru recuperarea Demnității Naționale, refacerea Unității Neamului Românesc în teritorialitatea sa legitimă, așezarea vieții noastre pe temeiul Bunătății Creștine, Binelui Comun și Dreptății Sociale și Juridice, revenirea la Cultul Muncii Cinstite și Inteligente ca sursă de prosperitate individuală și propășire colectivă, dar mai ales asigurarea Stării de pace pentru Națiune, va fi una grea și anevoioasă, cerem sprijinul entuziast al întregii românități, al celor care înțeleg pericolul decăderii noastre și s-au săturat de făgăduințe deșarte și așteptări mutilate de decenii de o clasă politică oligarhică, opresoare și ostilă Neamului Românesc, dar profund servilă intereselor străinătății, de evidentă factură colonială. Este și motivul pentru care, noi, în calitate de fondatori doctrinari și garanți prin jurământ ai respectului legii, onoarei, reconstrucției și dreptății, ai standardului de voință și jertfă, susținem și sprijinim candidatura domnului Ninel Peia, ca reprezentant legitim și calificat al Partidului Neamul Românesc la funcția supremă în Stat.
 
Decizia noastră este deplin logică și vine în întâmpinarea așteptărilor îndreptățite ale românilor de a fi reprezentați și conduși de Oameni cu Credință și Dragoste de Țară , împlinind în fapt visurile de libertate, unitate, prosperitate, dreptate și echitate, reiterate adesea în lunga noastră istorie. Cerem cu deferență și Onoare celor ce trăiesc în Legea Românilor să ne fie aproape, pentru a scrie împreună  ”Carta Magna” a refondării și devenirii firești a acestei Țări Minunate și a acestui Neam Eroic. 
Toți pentru Țară! Nici Unul pentru Sine! 
Suntem români și punctum! 
Sus Patria! 
Așa să ne ajute Dumnezeu!
Semnează, 
Fondatorii Naționali:

General (r.) prof. Dr. Mircia Chelaru

General bg.(r.) prof.univ.dr. Onoșor Constantin

General bg.(r.) prof.univ.dr. Rotaru Nicolae”

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews