ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ninel Peia, fost parlamentar PSD, a atacat coaliția de guvernământ PSD-ALDE, despre care a spus că este „infestată cu elemente sorosite”.

„Vârfurile de lance ale ideologiei sorosiste au reușit ceea ce credeam că este imposibil. PSD-ul, marele partid de guvernănânt a fost iremediabil infestat cu elemente sorosiste de cea mai terifiantă factură. 
Practic, nimic din structura Executivului n-a scăpat de infecția cea mai dăunătoare de pe planetă, neobolșevismul internaționalist. Acest fapt a dus inevitabil la cooptarea acestor trădători de neam în structura Guvernului, la diverse niveluri”, a scris Ninel Peia pe Facebook.

Fostul deputat vorbește despre un plan de autonomie a regiunilor mai dezvoltate din Europa pus la cale de George Soros, spunând că și Ardealul urmează acest trend.

„Regiunile dezvoltate se vor sătura odată și odată de a "duce în spate” regiunile mai puțin dezvoltate. Catalonia nu mai vrea în Spania, nordul Italiei nu vrea să mai audă de sud ș.a.m.d. În cazul României, Ardealul trebuie să primească investiții cât mai grozave ca să se poată delimita cât mai repede și cât mai radical de Moldova, Oltenia, Muntenia. Odată devenită o zonă de civilizație similară Occidentului, Transilvania nu va mai voi să ducă în cârcă sărăcia Moldovei și aroganțele Bucureștilor”, a mai spus acesta.

Printre cei atacați de Peia se află și comisarul european Corina Crețu, care a acordat recent fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii din Transilvania.

„80% din conducerea PSD și din demnitari PSD sunt "Idioți Utili” ai lui SOROS. 

Ultima acțiune care ilustrează acest plan diabolic s-a împlinit cu binecuvântarea Guvernului, și sub atenta supraveghere a comisarului European Corina Crețu.

Corina Crețu ("Idioata Utilă” perfectă) a fost crescută în spiritul marxismului dialectic și se vede treaba că nu i-a fost deloc greu să îmbrățișeze noua ideologie multiculturalist globalist-progresită a lui SOROS. De altfel, ce treabă ar avea ea la Bruxelles decât să stea bot în bot cu viperele sorosiste din miezul UE. 

Pe scurt, "ministrul delegat pentru Fonduri Europene, a semnat luni, 18 decembrie, în prezența Prim-ministrului României, Mihai Tudose și a Comisarului pentru Politică Regională, Corina Crețu, contractul de finanțare aferent proiectului regional pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda - Câmpia Turzii. Practic, peste 1 miliard de lei au fost alocați județului Cluj, investiții în obiective de infrastructură care sunt completate de continuarea finanțării la Autostrada Transilvania, Autostrada Sebeș-Turda și Spitalul Regional de Urgență Cluj”.

Peste un milliard de lei!

De când oare nu a mai primit Vasluiul sau Botoșaniul sau chiar Iașiul o asemenea sumă pentru investiții locale. Sau, a primit Oltul vreodată acești bani?

Mai trebuie să vă întrebați de ce la Cluj? Eu zic că este inutil, planul sorososit explică totul cu supramură.

Grav este că strategia de dezmembrare a României a ajuns să fie susținută de cel mai mare partid din Țară. Trădarea a ajuns la nivel uriaș și asta numai pentru niște arginți nenorociți și promisiunile pentru un viitor sigur, la adăpost de imixtiunile Justiției”, a mai spus Peia.  

în final, fostul deputat spune că „PSD nu mai reprezintă Țara, ci inamicii Patriei. Pentru ca România să trăiască, PSD trebuie să moară!”