ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 7 februarie, Partidul Neamul Românesc a fost înscris la Tribunalul București, informează cotidianul Național.

Președintele noii formațiuni este Ninel Peia, fost deputat PSD, iar prim vice-președinte este generalul Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major General.

De-altfel, întreaga structură de conducere a grupării este dominată de militari: vicepreședinte este Generalul Nicolae Rotaru, iar secretar general este Generalul Constantin Onișor.

Conform ziarului Național, cei care au anunțat primii noua formațiune, „ prioritatea absolută a celor de la "partidul generalilor” va fi scoaterea din viata publică a ONG-urilor și fundațiilor care fac parte din suveica rețelei finantate de către miliardarul George Soros în România”.

Partidul, care are ca simbol crucea sfântului Andrei, își propune realizarea „ Reîntregirii pașnice a teritorialității Națiunii, în spațiul său de etnogeneză continuă, desăvârșind Idealul Național Suprem”, se arată în statutul organizației.

„Loialitatea necondiționată față de Națiunea Română”, „Credința în Dumnezeu, morală, adevăr și dreptate”, „protecția familiei”, „reconstrucția statului român pe principii naționale”, „sprijinirea capitalului autohton”, „asigurarea independenței deciziei politice strategice”, suveranitatea și demnitatea națională sunt doar câteva dintre direcțiile de acțiune asumate de PNR.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews