ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PSD ezită să anunțe numele celui care va forma viitorul guvern, în cazul în care partidul condus de Dragna va câștiga alegerile din 11 decembrie. Mai multe nume au apărut în presă fiind propuse de nume grele din PSD. Lideri ai partidului au anunțat că Victor Ponta, Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici sau Rovana Plumb ar putea fi premierul propus lui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea risipește misterul și anunță că niciunul dintre numele vehiculate nu e alegerea PSD.

”Premierul propus de PSD va fi cel care va putea să pună în pratică programul nostru de guvernare. Noi am hotărât să nu spunem ăe cine vom propune. Sunt deja niște premieri vânturați, to be elected. Nu o să fie niciunul dintre cei care s-au vânturat pe la televizor zilele astea.”, a declarat Liviu Dragnea la B1 TV.

Premierul pe care îl vor propune social-democrații în cazul în care vor forma majoritatea parlamentară după alegerile din 11 decembrie va fi membru de partid și va fi un bărbat, a afirmat președintele PSD.

"Va fi un bărbat. Un prim-ministru dacă nu are o răspundere politică, nu-mi poate genera încrederea că poate pune în aplicare programul de guvernare. Va fi o abordare foarte serioasă, iar propunerea de prim-ministru cu care vom merge la Cotroceni va fi cel în care și eu și colegii mei de partid vom avea încredere deplină că va putea să pună în aplicare acest program", a spus președintele PSD.