Ia uitați ce se desfășoară sub egida Institutului Cultural Român – și al Guvernului României.

Festivalul Bucharest Pride 2019, care este susținut și de Institutul Francez și de asociația ACCEPT, se desfășoară sub sloganul SOLIDARITÉ, LIBERTÉ, ÉGALITÉ; adică sloganul Revoluției Franceze.

„Festivalul, organizat de Asociația Accept, este dedicat celebrării comunității LGBTQI+ și susținătorilor ei, cei care au fost solidari în 2018 în contextul referendumului pentru redefinirea familiei.” – cu alte cuvinte, sunt „premiați” prin și la acest festival toți cei care au boicotat isteric referendumul pentru căsătorie din toamna trecută. Și asta sub egida ICR și al Guvernului României, și foarte probabil pe banii bugetari ai Guvernului României.
Și în condițiile în care una dintre asociațiile care conduc mișcarea de „promovarea drepturilor LGBTQ” din România își bătea joc și făcea glumițe pe Facebook când ardea Catedrala Notre Dame. Motiv pentru care acești activiști merită un premiu – și poate niște bani care să vină și de la Institutul Cultural Francez.

Printre evenimente cel puțin patru sunt dedicate culturii queer. Conform unor activiști LGBTQ, queer înseamnă „să urăști copilăria”, „să pui capăt (!) copiilor și copilăriei” (vedeți aici cartea „No Future”, care susține această teză queer).

Cât mai avem până când toate acestea vor deveni materie și programă oficială în școli? Până când vor deveni obligatorii, și toți copiii vor fi îndoctrinați cu aceste ideologii care destabilizează și distrug toate normele sexualității și ale moralității? O dată cu demolarea genurilor și chiar a copilăriei? Deoarece, iată, despre „queer” se vorbește în public pe banii ICR și ai Guvernului României. Și nimeni nu zice nici pâs, protestatarii noștri „de serviciu” aplaudă (ia uite ce „evoluați” suntem; în sfârșit scăpăm de weceul din fundul curții), iar mass-media vorbește despre Becali, Ianis Hagi, și despre ce vedete își mai „fac cadou” o vizită la psiholog.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews