ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ia uitați ce se desfășoară sub egida Institutului Cultural Român – și al Guvernului României.

Festivalul Bucharest Pride 2019, care este susținut și de Institutul Francez și de asociația ACCEPT, se desfășoară sub sloganul SOLIDARITÉ, LIBERTÉ, ÉGALITÉ; adică sloganul Revoluției Franceze.

„Festivalul, organizat de Asociația Accept, este dedicat celebrării comunității LGBTQI+ și susținătorilor ei, cei care au fost solidari în 2018 în contextul referendumului pentru redefinirea familiei.” – cu alte cuvinte, sunt „premiați” prin și la acest festival toți cei care au boicotat isteric referendumul pentru căsătorie din toamna trecută. Și asta sub egida ICR și al Guvernului României, și foarte probabil pe banii bugetari ai Guvernului României.
Și în condițiile în care una dintre asociațiile care conduc mișcarea de „promovarea drepturilor LGBTQ” din România își bătea joc și făcea glumițe pe Facebook când ardea Catedrala Notre Dame. Motiv pentru care acești activiști merită un premiu – și poate niște bani care să vină și de la Institutul Cultural Francez.

Printre evenimente cel puțin patru sunt dedicate culturii queer. Conform unor activiști LGBTQ, queer înseamnă „să urăști copilăria”, „să pui capăt (!) copiilor și copilăriei” (vedeți aici cartea „No Future”, care susține această teză queer).

Cât mai avem până când toate acestea vor deveni materie și programă oficială în școli? Până când vor deveni obligatorii, și toți copiii vor fi îndoctrinați cu aceste ideologii care destabilizează și distrug toate normele sexualității și ale moralității? O dată cu demolarea genurilor și chiar a copilăriei? Deoarece, iată, despre „queer” se vorbește în public pe banii ICR și ai Guvernului României. Și nimeni nu zice nici pâs, protestatarii noștri „de serviciu” aplaudă (ia uite ce „evoluați” suntem; în sfârșit scăpăm de weceul din fundul curții), iar mass-media vorbește despre Becali, Ianis Hagi, și despre ce vedete își mai „fac cadou” o vizită la psiholog.