ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Noua propunere a lui Dacian Cioloş, pentru postul de ministru al Sănătăţii este Patriciu Achimaş - Cadariu, după ce Andrei Baciu a fost retras de pe listă. Propunerea a fost anunţată oficial de către Biroul de presă al Guvernului, iar nominalizarea a fost trimisă Parlamentului, cu puţin timp în urmă, de către Dacian Cioloş.
 
Patriciu Achimaş - Cadariu este directorul Institutului Oncologic ”Ion Chiricuţă” din Cluj-Napoca, din februarie 2012. Are 39 de ani şi lucrează din 2006 la institutul clujean ca medic primar de ginecologie oncologică şi chirurgie oncologică. Este conferenţiar universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca, la departamentul de Chirurgie Oncologică.
 
De ce, dacă ȉl avea în vedere pe dr. Achimaş – Cadariu, Cioloș a preferat să-l scoată la înaintare pe rezidentul cu nevăstuica pe cap? Cel mai probabil, a fost o diversiune special creată, pentru a detensiona astfel suspiciunile legate de noul guvern, pentru a da un mimin de satisfacţie opiniei publice, dar și pentru a abate atenţia acesteia de la lipsurile celorlaţi nominalizaţi.