Noul ambasador al SUA în România, Hans Klemm, a trimis un mesaj românilor, odată cu instalarea sa în funcție, la București.

Într-o postare video pe facebook, Klemm le-a transmis românilor, în românește că "Țelul meu este să consolidez parteneriatul pentru securitate, sprijinirea statului de drept, cât și lupta dvs împotriva corupției".

De-asemenea, Klemm a precizat că vrea să comunice cu românii. "Doresc să avem un dialog deschis și constructiv, atât în persoană cât și online", a spus noul reprezentant al SUA la București.


 

Hans Klemm, ambasadorul agreat al SUA la Bucuresti este deja fermecat de cultura, limba si istoria Romaniei si va invita la un dialog deschis, atat in persoana, cat si online. Iata mesajul sau pentru romani.

Posted by U.S. Embassy Bucharest on 21 Septembrie 2015


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.