Adevărul e că ne-o mai demonstrase o dată. Toamna trecută, când după un an de mandat ajunseserăm să ne întrebăm ce-o mai face și cu ce s-o fi ocupând defapt.
 
Ne-a arătat atunci cum se instalează „guvernul meu" în doi timpi și trei mișcări- forțezi demisii (speculând o tragedie), te faci că te consulți cu societatea civilă (și alegi vreo 20 de inși cu care te vezi, după ce ai primit peste 5500 de mailuri), mai dai o fuguță în stradă, pe neanunțate și..gata! Hocus-pocus, guvernul tehnocrat e la butoane!

Însă de abia acum se împrăștie cu adevărat orice dubii. Când, după un alt an în care n-a făcut mare lucru, în doar câteva zile mitraliază devastator la puncte fixe, de rezistență. Anunță, practic, că indiferent de rezultatul alegerilor, el s-a pronunțat deja: tot Cioloș. Căci asta e de înțeles din aparent ireproșabila luare de atitudine împotriva "penalilor", la pachet cu invitația publică aproape nefardată lansată actualului premier tehnocrat.

Și mai face, din trăgaci, câteva țintiri de te lasă cu gura căscată: dă telefoane pe la instituții pe la care nu se prea dau telefoane și cere celerități, ante-pronunțându-se într-un caz în care "niciun indiciu” văzut de dumnealui devine defapt o sumă durdulică de indicii, pe zi ce trece.

Trebuie să-i dăm dreptate președintelui. Nu, nu e "jucător”... E un strașnic și complet lipsit de scrupule practicant de "blitzkrieg” pe teren civil-politic!

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews