ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Numele soțului ministrului Justiției Ana Birchall apare în agenda pedofilului Jeffrey Epstein, anunță Grupul de Investigații Politice.

 În august 2019, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa. Acesta era arestat pentru pedofilie, exploatare sexuală și trafic de persoane. Potrivit autorităților americane, Epstein crease „o vastă rețea de trafic sexual cu minore”. Minorele participau la petrecerile organizate de miliardar pentru prietenii săi din afaceri și politică.Presa americană a publicat agenda cu contactele pedofilului. În această agenda apare și numele „Birchall Martyn”, soțul Anei Birchall.Faptul în sine că soțul ei a făcut parte din rețeaua de prieteni și cunoștințe a pedofilului nu înseamnă că Martyn Birchall a participat la petrecerile infame organizate de Jeffrey Epstein. Ana Birchall ar trebui să clarifice însă care a fost legătura dintre soțul ei și Epstein, spune GIP.

Magnatul american Jeffrey Epstein, broker și filantrop, în vârstă de 66 de ani, din New York, a fost arestat la Teterboro, New Jersey, pe 9 iulie, sub acuzația de violență sexuală și trafic de copii,.


Ana Birchall a fost nominalizată, de mai mulți oficiali ca americani, ca o persoană în care aceștia „au foarte multă încredere”,.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews