ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În urma protestelor anunțate online, căsătoria fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc la biserica Sfântul Elefterie din Capitală, ci la Snagov, informează Mediafax.  
 
Ștefan Valentin Dragnea a avut duminică cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, ceremonia fiind oficializată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei și vicepreședinte al partidului condus de Liviu Dragnea. Câțiva protestatari s-au mobilizat și au așteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitații la nuntă.

Fiul lui Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, a avut duminică dimineață cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Capitalei.

La cununia civilă au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea și iubita acestuia, Irina Tănase.

Ceremonia a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este și vicepreședinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.

Câțiva protestatari au întâmpinat invitații la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. Unul a blocat drumul cu mașina, astfel încât invitații să nu poată ajunge la Palatul Snagov, acolo unde a început petrecerea de nuntă.
Aproximativ zece manifestanți se află la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.

„Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.