ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Adevărul politica pare a fi „ziua și enormitatea”. De data asta, enormitatea zilei se intitulează „Liberalism cu pamperși”.

Un alt blogger ne explică foarte doct că dacă crești alocațiile pentru copii, aceasta e o măsură iliberală.

Că dacă susții în vreun fel familia, mamele, chiar alăptatul – și acestea sunt măsuri iliberale. Ba chiar ideea înființării unor bănci de lapte matern s-ar încadra la „bezna minții”.

Că dacă încerci să stopezi în vreun declinul demografic – și aceasta este o măsură iliberală. Scăderea natalității e oricum un trend ireversibil, așadar nu te poți lupta cu el.

Ce dacă experiența unor țări precum Ungaria, Polonia sau Rusia, sau chiar anumite măsuri luate în România arată clar că acul poate fi mișcat, în sensul încurajării natalității? Ideea de a ieși din „spirala morții” nu cadrează cu doctrina liberală, așadar, la moarte cu societatea, trăiască doctrina!

Că declinul demografic este „o non-problemă pentru omul liberal” – deoarece robotizarea bate deja la ușă; așadar, nu avem nevoie de oameni, că vom înlocui mâna de lucru cu roboți. Da, chiar așa zice; nu inventez nici un cuvânt.

Poate vom înlocui întreaga societate cu roboți – și acești roboți vor respecta, cu sfințenie, doctrina (neo)liberală a autorului postării. Autor pe care îl regăsim, altfel, și în paginile Vice – ăia pentru care organizațiile pro-familie sunt inchizitorii și naziștii veniți să aducă noul Ev Mediu peste România.

O idolatrie tâmpă a libertarianismului și a progresismului. Autorul articolului pare că nici el nu a scăpat de prea mult timp de pampers.