„Monica Mares face amor cu fiul ei în fiecare noapte. E dragostea vieții mele și nu îl pot pierde”, titrează Cancan.ro. 

Mai departe, articolul ne spune că „o poveste de dragoste incredibilă a făcut înconjurul lumii, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre doi îndrăgostiți oarecare, ci despre… o mamă și fiul ei. Chiar dacă o astfel de legătură – de natură sexuală – nu este permisă de lege, cei doi sunt hotărâți să rămână împreună chiar dacă riscă închisoarea.”

„Mama și fiul au jurat că mama și fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relație și cer oamenilor să ii susțină. GSA, membrii săi practicând relațiile dintre rudele apropiate.

Să ne uităm la limbajul știrii. Nu este vorba despre ceva abominabil – despre incest. Ci este vorba despre „o poveste de dragoste incredibilă” (?!) Adică, înțelegeți, un fel de Romeo și Julieta. Cei doi, adică Romeo-fiul, și Julieta-mama, sunt dispuși să se lupte cu toată lumea pentru „dragostea” (?!) lor. Argumentul principal este că ei „se iubesc” și nu fac rău nimănui; de aceea le cer oamenilor „să îi susțină”. În plus, fac parte dintr-o „minoritate sexuală” care, nu-i așa, are la fel de multe „drepturi” ca oricare altă minoritate. 

Cuvântul „drepturi” este folosit explicit în știre – „drepturi” pentru incestul dintre o mamă și fiul ei (!!). 

Așadar, descoperim același tip de limbaj și același tip de abordare ca în propaganda pentru „emanciparea” h0m0sexualității. Ar fi vorba de „iubire” – și cine se poate opune „iubirii”?! „Iubirea nu se votează”. În plus, cei doi nu fac rău nimănui. Așadar, cei doi vor trece peste orice obstacol pentru „iubirea” lor, iar lumea trebuie să îi susțină. „Minoritatea” lor sexuală trebuie recunoscută, și e obligatoriu să li se acorde „drepturi”. 

Vechilor păgâni nu cred că le-ar fi trecut prin cap să susțină asemenea abominații. Neopăgânismul lumii noastre „civilizate” pare să fie mai rău decât orice păgânism cunoscut.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews