ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Monica Mares face amor cu fiul ei în fiecare noapte. E dragostea vieții mele și nu îl pot pierde”, titrează Cancan.ro. 

Mai departe, articolul ne spune că „o poveste de dragoste incredibilă a făcut înconjurul lumii, cu atât mai mult cu cât nu este vorba despre doi îndrăgostiți oarecare, ci despre… o mamă și fiul ei. Chiar dacă o astfel de legătură – de natură sexuală – nu este permisă de lege, cei doi sunt hotărâți să rămână împreună chiar dacă riscă închisoarea.”

„Mama și fiul au jurat că mama și fiul au jurat că vor lupta pentru dreptul lor de a avea o relație și cer oamenilor să ii susțină. GSA, membrii săi practicând relațiile dintre rudele apropiate.

Să ne uităm la limbajul știrii. Nu este vorba despre ceva abominabil – despre incest. Ci este vorba despre „o poveste de dragoste incredibilă” (?!) Adică, înțelegeți, un fel de Romeo și Julieta. Cei doi, adică Romeo-fiul, și Julieta-mama, sunt dispuși să se lupte cu toată lumea pentru „dragostea” (?!) lor. Argumentul principal este că ei „se iubesc” și nu fac rău nimănui; de aceea le cer oamenilor „să îi susțină”. În plus, fac parte dintr-o „minoritate sexuală” care, nu-i așa, are la fel de multe „drepturi” ca oricare altă minoritate. 

Cuvântul „drepturi” este folosit explicit în știre – „drepturi” pentru incestul dintre o mamă și fiul ei (!!). 

Așadar, descoperim același tip de limbaj și același tip de abordare ca în propaganda pentru „emanciparea” h0m0sexualității. Ar fi vorba de „iubire” – și cine se poate opune „iubirii”?! „Iubirea nu se votează”. În plus, cei doi nu fac rău nimănui. Așadar, cei doi vor trece peste orice obstacol pentru „iubirea” lor, iar lumea trebuie să îi susțină. „Minoritatea” lor sexuală trebuie recunoscută, și e obligatoriu să li se acorde „drepturi”. 

Vechilor păgâni nu cred că le-ar fi trecut prin cap să susțină asemenea abominații. Neopăgânismul lumii noastre „civilizate” pare să fie mai rău decât orice păgânism cunoscut.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews