ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Delia Vlase, o fostă jurnalistă din România, a fost numită săptămâna trecuă purtător de cuvânt al noului președinte al Parlamentului European, italianul Antonio Tajani.

Noul lider al legislativului european va avea doi purtători de cuvânt, notează Politico Europe care îi amintește, astfel, pe Carlo Corazza și Delia Vlase, care în prezent lucrează la secretarului Partidului Popular European și care se va ocupa de relația cu presa internațională.

Vlase a lucrat în ultimii ani cu fostul președinte al Parlamentului European, Jerzy Buzek și cu actualul lider al Partidului Popular European, Joseph Daul.

Delia Vlase, ziaristă de formație, a devenit în 2009 consilier de presă al fostului președinte al Parlamentului European, Jerzy Buzek, pentru ca din anul 2012 să lucreze alături de Joseph Daul, notează rfi.ro.

În 2005 ea a devenit purtătorul de cuvânt al delegației române din cadrul celui mai mare grup al Parlamentului European, grupul PPE, mai notează sursa citată.