Oana Bogdan, „forța motrice” din spatele partidului lui Dacian Cioloș, devenită cunoscută după ce într-un comentariu și-a exprimat nădejdea că va apuca să vadă o lume fără proprietate privată, a fost în anturajul liderului PLUS de mai mult timp.

Mai precis, Oana Bogdan a fost Secretar de Stat în Ministerul Culturii, pe vremea scurtei guvernări „tehnocrate”. Dezvăluirea a fost făcută de Marian Munteanu, fostul lider al studenților din Piața Universității.

„Doamna cea supărată, precum Engels, pe proprietatea privată a fost MINISTRU secretar de stat la Ministerul Culturii.Cum în care guvern? În cel "tehnocrat", firește”, a spus Munteanu.

Acesta a mai afirmat că Oana Bogdan este produsul „școlii securistice soros/sri, gorniștii gds (auto-intitulati "elita") ș.a.m.d.”

„Da' de ce sunteți surprinși, oameni buni? Asta au produs școlile securistice soros/sri, gorniștii gds (auto-intitulati "elita") ș.a.m.d. Avertizez de o viață asupra acestor pericole, dar tot în gura propagandei vă uitați.


Totuși, e bine că ies la iveală asemenea mesaje, poate se mai luminează cei care, păcăliți de mașinăria securistoidă, au susținut asemenea focare de infecție politică”, a completat Munteanu.

 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews