ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oana Bogdan, „forța motrice” din spatele partidului lui Dacian Cioloș, devenită cunoscută după ce într-un comentariu și-a exprimat nădejdea că va apuca să vadă o lume fără proprietate privată, a fost în anturajul liderului PLUS de mai mult timp.

Mai precis, Oana Bogdan a fost Secretar de Stat în Ministerul Culturii, pe vremea scurtei guvernări „tehnocrate”. Dezvăluirea a fost făcută de Marian Munteanu, fostul lider al studenților din Piața Universității.

„Doamna cea supărată, precum Engels, pe proprietatea privată a fost MINISTRU secretar de stat la Ministerul Culturii.Cum în care guvern? În cel "tehnocrat", firește”, a spus Munteanu.

Acesta a mai afirmat că Oana Bogdan este produsul „școlii securistice soros/sri, gorniștii gds (auto-intitulati "elita") ș.a.m.d.”

„Da' de ce sunteți surprinși, oameni buni? Asta au produs școlile securistice soros/sri, gorniștii gds (auto-intitulati "elita") ș.a.m.d. Avertizez de o viață asupra acestor pericole, dar tot în gura propagandei vă uitați.


Totuși, e bine că ies la iveală asemenea mesaje, poate se mai luminează cei care, păcăliți de mașinăria securistoidă, au susținut asemenea focare de infecție politică”, a completat Munteanu.