ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, scrie într-o postare pe pagina sa de socializare că „se pare că dintre toți miniștrii guvernului, numai premierul nu știa că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare".

 „Se pare că dintre toți membrii guvernului, numai premierul nu știa că semestrial se face o evaluare a implementării programului de guvernare. Monitorizarea presei nu se mai face la guvern? Măcar de la tv ar fi aflat, din emisiunile în care a fost prezent Liviu Dragnea. Doar el credea că e pe viață în scaunul acela...", a scris Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a susținut că evaluarea activității Guvernului a văzut-o miercuri pentru prima dată, ceea ce i se pare incorect, adăugând că aceasta a fost o justificare pentru a i se spune să demisioneze.

Lia Olguța Vasilescu a declarat marți că ea a trecut evaluarea făcută de PSD asupra activității miniștrilor în ce privește respectarea programului de guvernare.