ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat că nu-și dorește să devină prim-ministru și nici nu va candida la președinția României.

"Nu doresc funcția de prim-ministru, în primul rând sunt într-o coaliție de guvernare, avem prim-ministru, consider că avem o guvernare bună, poate deveni și mai bună, cu rezultate economice clare, o spun indicatorii internaționali. (...) Nu mă interesează funcția de prim-ministru, nu candidez și nu o să candidez la Președinție. De altfel, atât eu, cât și UNPR, l-am sprijinit pe președintele României, indiferent cum îl cheamă", a declarat Oprea, la Alexandria.

Aflat la o întâlnire regională cu reprezentanții UNPR din  județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Călărași, Ialomița și Giurgiu, Oprea a mai spus că partidul său sprijină orice proiect care aduce beneficii țării.

"Sprijinim orice proiect național care aduce beneficii pentru România. Niciodată nu am dat jos un guvern din care am făcut parte, este o problemă de bun simț până la urmă, dar, repet, orice proiect național benefic României UNPR îl sprijină. (...) Suntem în coaliția de guvernare, mâine voi da un mesaj PSD să-l felicit pe domnul Dragnea, pe noul președinte (...), să-l felicit pe domnul Ponta care conduce un guvern bun. (...) Tot timpul ne-am respectat înțelegerile", a precizat președintele UNPR.